Deze leuke dingen gaan allemaal nog gebeuren

♥ Vakantie naar Zuid Spanje

In september hebben E. en ik samen vakantie en op de planning staat Zuid Spanje. Ik wilde erg graag eens naar  Yeguada de La Cartuja Hierro del Bocado in Jerez De La Frontera. Ik hoor je denken: ‘Waar wil je heen?’. Het is de naam van de stoeterij waar Garito geboren en opgegroeid is voordat hij naar Nederland kwam en ik zou daar graag eens binnenkijken. Daarnaast is de natuur in Zuid Spanje geloof ik echt fantastisch dus daar gaan wij straks in september heen op vakantie.

♥ Ik word bijna 25!

Ja, ik vind het wel een heel groot ding. Ik weet nog dat ik het verschrikkelijk vond dat ik 20 werd, want ik was geen tiener meer. Nu word ik potverdorie al 25 jaar oud. We hadden het er laatst nog over in de kleedkamer op mijn werk: het wordt tijd om iets van ons leven te maken, want we zijn tenslotte al 25. Maar ondanks dat ik 25 wel weer een hele leeftijd vind, ben ik altijd graag jarig. Taart, visite, cadeautjes en gezelligheid. Ik vind het leuk.

♥ Vakantie met mijn ouders, zusjes en E naar België

En dan nog eens op vakantie in oktober. We gaan met zijn allen een weekendje weg naar een Landal Greenparks park in België. Ik vind het altijd heel erg fijn om samen weg te zijn met mijn familie en de laatste keer was alweer in 2016 dus het mag wel weer eens.

♥ Trainingsweekend met Garito bij Noor Tanger

Eind september ga ik samen met Garito naar Noor in Noord Brabant en ik heb hier zoveel zin in. We gaan zoveel leren! Ik ben nog nooit zo ver weg geweest met hem alleen dus dat vind ik wel heel erg spannend, maar mijn ouders slapen in de buurt. Ik mag namelijk nog niet alleen met auto en trailer op pad dus een chauffeur nodig.

♥ Schaatsen op natuurijs

Mag ik hier al over nadenken terwijl het buiten 25 graden is? Ik hou van schaatsen op natuurijs. Ik hoop dat we dit jaar weer mogen!

♥ De Stormruiter voorstelling in Leeuwarden

Mijn verjaardagscadeautje voor mijn 25ste verjaardag. Ik zei toch dat ik het leuk vond om jarig te zijn 🙂 We gaan naar De Stormruiter voorstelling in Leeuwarden en ik heb hier heel veel zin in. Theater, muziek en paarden gecombineerd. Kan het nog beter?

♥ Naailessen

In november begint mijn naaicursus weer en mag ik weer achter de naaimachine kruipen. Mijn blazer van vorig seizoen is helaas nog steeds niet af (ik ben niet zo handig in mijn eentje) dus dat is het eerste project waar ik weer aan zal beginnen. Zal ik jullie op de hoogte houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.